2012. február 9.

Ingyen Clinique szempillaspirál

Egy rövid hír: ha visszaviszitek egyik régi szempillaspirálotokat a Douglas-be, akkor kaptok cserébe egy Clinique High Impact szempillaspirál mintát (4 g) ajándékba. Én tegnap voltam bent és minden simán ment, a pénztárnál lehet kérni. A lényeg, hogy teljes méretű legyen, a márka nem számít, egy vásárló csak egyet válthat be. Az akció a készlet erejéig érvényes! Szerintem érdemes kihasználni! :)

9 megjegyzés:

  1. erről honnan értesültél? :) csodajó :)

    VálaszTörlés
  2. Jó hír, legközelebb szombaton leszek Douglas közelébe :S remélem még marad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én direkt néztem és nem nagyon reklámozzák. A boltban nem is láttam semmit, amiből kiderülne, hogy van ilyen akció. Szóval tuti, hogy a jól értesülteknek marad még. :D

      Törlés
  3. Csak kár, hogy túrót nem ér a High Impact. Régebben is használtam és múltkor vásárlás mellé kaptam egyet ajándékba, én egy tapodtat nem mennék érte. A Clinique az egyik legrosszabb szempillaspirálban. Tehát potya ajándéknak se kéne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon régen volt utoljára és akkor tetszett. De azóta nagyon sok spirált használtam már, kíváncsi leszek, hogy azokhoz képest hogyan teljesít.

      Törlés
  4. Szia!
    Csak azt szeretném kérdezni, hogy kipróbáltad-e már a clinique szempillaspirált? Mert én is olvastam róla pozitív és negatív kritikát is... érdekelne a Tied. Köszi :)

    VálaszTörlés
  5. Nem rossz, ha a természetes hatású pillákat szereted. Nekem azért "csalódás", mert inkább a dús, feltűnő, drámaibb hatásért vagyok oda. Nem igazán dúsít, inkább hosszabbít. De a hétköznapokra tökéletes lehet. Kicsit furcsa vele dolgozni, mert a kefe normál méretű, viszont a többi része kisebb.

    VálaszTörlés
  6. Köszi szépen :) háát én is a drámaibb pillákat szeretem...

    VálaszTörlés